JA rankasti vituttaakin!! Neiti (Lyyli) hävitti puhelimensa.. (pudonnut kai taskusta) ja nyt puhelinta on etsitty kissojen ja koirien kanssa ja naapureiden . Minua ja neitiä harmittaa eniten se että puhelimessa oli paaaaaaaaaaaaljon ihania kuvia mm:lehmistä/vasikoista/kissoista jne.. ja edes menneestä sulo kissasta, kirpusta ja nököstä+Roopesta totta kai..jne....

Ja kaikki puhelin numerot jne... vittu ja sehän tässä on kivaa että puhelimen ostaja ei halunnu ottaa vakuutusta silloin puhelimeen ...eli aaaaaaaargh kun ketuttaa!!

Maksetaan sitten kesäkuuhun 2008 puhelinta jota ei ole!! =( Tämä kun oli näitä kytkyt-kauppa puhelimia! Milloinkahan paskaa ei tippuisi niskaan jatkuvalla syötöllä ??

Yksi onni onnettomuudessa on..Jos joku yrittää vaihtaa puhelimeen toista korttia puhelin lukkiutuu automaattisesti ...joten sillä ei voi soittaa! Toisaalta liittymä on jo suljettu eli ei siksikään voi soittaa!! Menipä meikäläisen yöunet TAAS!!

Ja mua ei lohduta yhtään se tiet että AINAHAN puhelimia saa uusia....Tässä nyt vaan ei olisi varaa ostaa yhtään puhelita/korttia siihen!!

Kiitos kaikille jotka ymmärrätte! Sain jo kommentin että siinähän neiti oppi jotain!! Että elämä opettaa!! =( .Onhan se noinkin..mutta tarviiko elämän julmuus ja raakuus selvitä jo 10vuotiaana?? Ja kun kysymys ei ollut kuitenkaan huolimattomuudesta!! Tai voihan senkin huolimattomuudeksi laittaa kun en ajoissa huomannut että taskun vetskari on rikki!!! =(. Ja kun ei Neitikään sitä huomannut että vetskari OLI mennyt rikki!!

Ymmärrän senkin että en ole AINUT jolla tippuu paskaa niskaan ja pieniähän nämä meikäläisen paskat on ..mutta so what..Onneksi on niitäkin jotka ymmärtäät miten tärkeitä kaikki kuvat OLI/On neidille. Sulosta kun ei kuvia voi enää ottaa..milloinkaan!! Ja monet muut jutut..Roope ei enää koskaan ole Vauva-Koiranpentu jne..

No empä viiti nyt tuota yllä olevaa juttua poistaa!! Jatkossa voi suoraan sanoa jos kenkä puristaa jostain myös minä itse tietysti mukaan luettuna!! Onpahan elämä opettanut minullekin paljon !!

Tiedoitus: Puhelinta ei ole löytynyt , soitamme maanantaina yhteen paikkaan ja poliisi laitokselle , vaikka tuskin puhelinta kukaan on noihin paikkoihin vienyt sillä nykyään kun on se käsitys kaikessa vauvasta vaariin että "Löytäjä saa pitää".Siinähän pitää ihan rauhassa =), puhelin kun ei toimi ilman purkukoodia ja sen saa vasta kesällä! =)

Ja tuosta puhelimen kalliudesta tämä oli jo 3:s puhelin Lyylillä ja vain tämä oli uutena ostettu muut käytettyjä jota hajosivat vanhuuttaan!

Ja puhelin ehti olla neidillä 1,5vuotta...joillekin puhelin on tarpeellisempi kuin tosille, mistä san lapseni kiinni kun hän on harrastuksissaan VPK:ssa, nukketeatterissa,Liikuntaharkossa tai vain ulkona kavereiden kanssa?? Jos jotain sattuu (hyvässä muistissa on kaatuminen ulkona..leuka auki ja 4tikkiä) millä tyttö olisi soittanut apua tuolta alhaalta ellei puhelinta olisi ollut?? (Ketään kaveria kun ei ollut paikalla), Nykyaikana kun ollaan niin välinpitämättömiä että toinen saa maata vaikka verta vuotavana kadulla kuin että soitettaisiin apua!! Kai mä sitten olen jotenkin tyhmempi kun annan kantaa lapseni puhelinta mukana..Turha tässä on jossitella, vahinko olisi voinut sattua kenelle vaan ja missä vaan! Ja kyse ei nyt sitten ole sinun viestistäsi vain Rouva Lypsy ..mieheni ihana suku laittoi saman suuntaisia viestejä eilen koko päivän...! Jopa Lyylin kummitäti !! =(

Onneksi Lyyli ei ole ollut NIIN huolimaton ja pilalle lellitty kuin hänen kaverinsa on !! Tyttö on 9vuotias ja nyt hänellä on 10:s kännykkä menossa!! 5 Puhelinta on hävittänyt ja 4 rikkonut !! Et sillei...