Innostuin SAY:Ni neuvoista niin että ajattelin teidän iloksi/suruksi laittaa tänne hieman viime kesän kuvia.

Ekassa kuvassa on Keskimmäisen tyttäreni Minnan kissa vauvat maalla keskisuomessa muutaman noin 1½kk:n ikäisinä..Tuo punavalkoinen ISO kolli on SULO ja sulon vieressä nukkuva kisu (päätä näkyy) harmaa raidallinen on Nökö.

380752.jpg

Matka tänne Meren Rannalle (juu palmujen alle) alkoi elokuun puolessa välissä ja tyttäreni haki ne Keski-Suomesta Junalla =).Olipas kissanpojilla lystiä..ekana päivänä matkailu avartaa..

Ja seuraavassa kuvassa ollaankin sitten niin kaveria meidän koiran Roopen kanssa.Kun alku suhinoilta ja murinoilta selvittiin niin Nököstä tuli Roopen paras kaveri! Kyllä Roope sulostakin tykkää isolla koiran sydämellään MUTTA Nökö on kaikista ihanin Roopen mielestä.Sulo kun sähisee niin kovin välillä vieläkin...Kun tulevat tänne "mummulaan"hoitoon =D.Joo kissa herrat ehtivät meillä asua melkein 2,5kk:ta ja voitte uskoa että suru oli vähän jokaisella kun Minna sai asunnon ja muutti karvapallojen kanssa omaan kotiin..sniif.Onneksi välimatkaa ei ole kuin vajaa 1km.

380749.jpg

Roope opetti pojat talon tavoille,ja opetti että hän voi auttaa pesuissa ja muissa sellaisissa kun tuo kielikin on isompi kun pikkukissoilla..siinä ei montaa lipasua tarvittu kun oli puhtaita mutta märkiä kissoja =D.Ja monesti Roope "luki" pojille iltasadun ja nukutti pojat ja kun pikkuiset oli unilla lähti Roopekin yleensä nukkumaan .Seuraavassa kuvassa Roope köllöttelee jälleen ystävänsä Nökön kanssa.

Missäs muualla kun emännänpaikalla sängyssä tyynynpäällä!

380746.jpg

Suloherrasta tottakai kuva ,hän nauttii päiväuniaan jälleen meidän sängyssä.380747.jpg