Tämä myynnissä nyt alustavasti.Tuoteet on uusia , hetki sitten tulleita.

Nomadic - Nomadic Him Eau de Toilette -Miesten tuoksu Oriflame+Roll-on Dödö

Uskalias miestentuoksu on orientaalinen, vahva sekoitus miehekästä itseluottamusta. Alkutuoksussa tuoksuu vahva sitrus ja inkivääriöljy, sydäntuoksussa raikas labdanum, kistus ja sypressi. Arvoituksellinen tuoksu päättyy kevyeen myskiöljyn ja patsulin sekoitukseen. 50 ml.Norm.Hinta 33,00€.Roll-on dödö tule mukaan pakettiin, sekin on uusi. Jos joku haluaa kuvan koko setistä kommentoikaa..teen sen..Miesten tuotepaketti MYYTY!!

1328549.jpg

Hinta nyt 18,00€+pkt Normaalisti siis pelkkä miesten tuoksu 33,00€.Myyty

Ja myös nämä on uudet iskemättömät vasta tänään saapuneet tuotteet,

Optimals Balance - Optimals Balance Refreshing Toner -Oriflamen kasvovesi

Optimals Balance Refreshing Toner

Tasapainottava kasvovesi seka- ja rasvaiselle iholle. Kasvovesi jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Sisältää rauduskoivu-uutetta, joka tasapainottaa seka- ja rasvaisen ihon talineritystä. Kasvot pyyhitään vanuun kostutetulla kasvovedellä aamuisin ja iltaisin. 200 ml.  Ja alla oleva yhteishintaan...Parasta ennen 10/2010

Optimals Balance - Optimals Balance Foaming Cleanser-Vaahtoava puhdistusaine

Optimals Balance Foaming Cleanser

Vaahtoava puhdistusaine rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää rauduskoivu-uutetta, joka tasapainottaa talineritystä. Kasvoille levitetään kostutetuin sormin pieni määrä ja vaahdotetaan. Huuhdellaan pois haalealla vedellä. 200 ml.Parasta ennen 09/2010.Näiden tuotteiden normaalihinta on 12,90€/Kpl Nyt yhteensä 15€+pkt.

Jos haluat ostaa molemmat sekä miesten tuotteet että nämä puhdistus aineet ne tulee samoilla postikuluilla. Ja lisäksi saat uuden jakso lehden kaupan päälle tai vaikka 2 jos haluat =).Osto halukkuudet voi laittaa sähköpostiini !

Vielä löytyi tälläinen ihanuus..=)

Milk & Honey Gold Liquid Hand Soap -Oriflamen Riittoisa käsisaippua.

Nestemäinen saippua käsille. pH-tasapainotettu saippua sisältää maitoa ja hunajauutetta. Annostellaan pieni määrä, hierotaan käsiin ja huuhdellaan vedellä. Pumppupullo. 300 ml.

Milk & Honey Gold Liquid Hand Soap

Normaalihinta tällä saippualla on 9,90€. NYT 4,90€+Pkt

Täältä löydät kaikki myynnissä olevat tavarat!!