Tämä haaste on sellainen joka on vaivannut minua siitä lähtien kun sen kävin Jehkottaren blogista lukemassa. Ja vaikka mulla ois 3 opiskelutehtävää tekemättä niin nämä kortit minun oli ihan pakko tehdä ja nämä lähtee matkaan viimeistään perjantaina. Syy miksi haasteeseen tartuin on se että lapset ovat sydäntäni lähellä mutta myös se että kuopus on keskosena syntynyt ja tunnen monia muitakin keskoslapsen/lasten vanhempia.

Toivottavasti muutkin sairaalat lähtisivät mukaan tähän sillä meitä askartelijoita varmasti riittää jotka haluamme ilahduttaa sairaaloita, henkilökuntaa, lasten vanhempia jne... Minulta lähtee kortteja nyt alustavasti 9 kpl:ta. Jos vaan saan vauva aiheita lisää teen ilomielin lisääkin jos tarvetta vaan on. Minulla tosin alkaa 7.1 taas aherrus mutta aina sitä jossain välissä ehtii kortteilla.Varsinkin kun kyse on hyvästä ja tärkeästä asiasta. OSALLISTUKAA IHMEESSÄ MUUTKIN.

Christmas Special CardChallenge 2008

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Tampere

 

2159996.jpg

 

 

Over a 1000 babies are treated every year at the Neonatal Intensive Care Unit and The Neonatal Ward of the Tampere University Hospital. Some of these little ones have to spend several months on the ward to gain weight and strength before they can go home with their parents. The staff has a tradition of remembering each baby monthly on their "birthday".  Therefore, the new challenge is to make a birthday card to a baby.

Option: You may send your card straight to the neonatal unit of Tampere University Hospital and one of the little patients will get it on his/her birthday. A surprise gift
will be raffled among the participants of the optional challenge. Please note, that angel theme should be avoided as some of the little ones pass on to become real angels and therefore angels are a delicate subject on this kind of unit. Remember to include your contact info on a separate sheet in case you are the lucky winner! The drawing will take place on January 9th, 2009.  Cards arriving after this will not be included in the draw, but are greatly appreciated at the ward.

Cards may be sent to:
Paula Majuri
Tampere University Hospital
Neonatal Intensive Care Unit/ Neonatal Ward L05
PO BOX 2000
FI-33521 Tampere

********

Tässä kortti jolla osallistun haasteeseen ja alla loput jotka myös lähtee Tampereelle:

2190083.jpg

Nämä lähtee myös Tampereelle:

2190088.jpg

2190090.jpg

2190091.jpg