Laittelen nyt näitä kortteja mitä tein tänä vuonna ja joskus muulloin =)

Tässä Ystäväni Rouva Lypsy sai tälläisen kortin tänä vuonna.

390866.jpg

Ja tein sitten keskimmäiselle tyttärelle tälläisen kortin kun sai pari viikkoa sitten ajokortin eli virallisen LUPAkortin jolla saa ohjata/ajaa autoa =).Pohjalla Paikkakuntamme kartasta jokin osa ja Maijulta ostamaani tuota ihanaa vihreä raidallista paperia.Ja Koska kortilla oli hoppu niin kuvakin on huono..=(.

390859.jpg

Alla olevan kortin tein kylläkin viime vuoden puolella mutta minusta se on ihana kortti niin pakko laittaa se myös tänne.Kyseessä on kihlajaiskortti !

396665.jpg

Tälläisen kortin tein syksyllä eräälle Ritvalle joka antoi Lyylille paljon (siis todella todella paljon) lastensa pieniä vaatteita..niin me emme ole ronkeleita Ehjät/siistit käytetytkin  vaatteet kelpaa =).

396672.jpg

Alla Vauva Onnittelikortti..eräälle swappikamulleni ...

396678.jpg

Ja ystävälleni Krisselle Synttärikortti..

396675.jpg

Keskimmäisen tyttäreni 18 Vuotis kortti melkein 2vuotta sitten.Tuo keiju toi jotenkin Minnuliinin mieleen =).Ja Minnuliinin lempiväreihin kuuluu mm.vihreä.

396680.jpg

Ja sama neito mutta nyt 19vuotias kahden karvaisen pojan äitikkä =).Ja kuvan kortissa olevissa kissimirreissä on samat värit kun mummun kultapojissa.

396682.jpg

Nämä kutsukortit teimme viime keväänä minä ja Minnuliini.Minnuliini halusi Valmistujaisjuhliinsa kauniit yksinkertaiset kuvat ja hän olisi halunnut lehtiä tms luonnon juttuja mutta koska valmistujaiset oli keväällä/alku kesästä hylkäsimme lehti ajatuksen.Nuo Ruusut joita ei väritetty lähti kutsutuille.

396684.jpg

Ja vielä yksi tälläisen tein ystävälleni Sariannelle viime vuonna myös ..Sarianne rakastaa heppoja ja omistaakin sellaisia..

396686.jpg