Näin pyörähti meidän viikko käyntiin..Mulla oli helvetin moiset vatsatuskat viime yönä..Oli lähellä että en joutunut ambulanssia soittamaan..On se kumma kun sappirakko on viety kokonaan niin silti maha oli kuin tulessa.Siinä vuodatin monta litraa tuskan hikeä..Kun sitten klo:02,30 pääsin sänkyyn vessan kylmältä lattialta niin neiti tuli "herättään", totesin mene vaan isäsi viereen..neiti oli yöllä kuuma kuin saunankiuas..ja aamupäivällä kun heräsi..Kuumetta,pää,niska,silmä,joka paikan kipua...Voih kääk!!

Eikös sanonta kuulu että kun käyt avannossa sinne jää kaikki taudit?? Neiti meinaan hiihtoloma leirillä kävi meressä avannossa ja nyt sitten tursuttaa nenäänsä..ja potee tautia!!

Tässä ois mulla paljonkin hommia..Nyt jännätään Kirppu-Kissan leikkausta.Mieheni sinne lähti kissaa viemään.Minunkin piti mutta kun neiti on kuumeessa niin eipä sitten lähdetty.Lekurissa kun kumminkin menee yli tuneroinen...

Edit..jatkanpa nyt perjantaina..Meidän neidillä on sitten Influenssa..Keskiviikkona käytimme ARVAUSKESKUKSESSA..ja ottivat vain nielunviljelyn vaikka sanoin ei sitä tarvitse ottaa ei neidillä angiinaa ole.Päänsärkyä neiti valitti ja niskakipua jonka takia olisimme halunneet ajan lääkärille..Vaan eipä saatu kun hoitajat päätti että tytöllä on vain tavallinen flunssa.Ja alilämpöinen kun oli (nylyään vajaa lämpöinen on oikea termi) aamulla lämpöä vain 34.7... niin huolestuimme. No keskiviikkona sitten iltapäivällä suivaannuin tuohon arvauskeskukseen ja tilasin Lääkärikeskukseen yksityiselle ajan..Ja saimme ajan torstaiksi lastenlääkärille.

Mentiin sitten torstaina ja ekaa kertaa jopa neiti tykkäsi käydä lääkärissä..Oli ihan toista maata kuin arvauskeskuksen töykeät lääkärit! Vaikka kyllähän se kirpaisi, kun kassan kautta kotiin lähettiin verikokeiden jälkeen!! Kaikki muuten ok mutta minun epäilykseni Influenssan suhteen osoittautuivat oikeaksi.Onneksi mitään vakavampaa kuten aivokalvon tulehdusta tms..ei ollut!! Mutta jälkitauteja tuo inf.lenssa saattaa aiheuttaa..=(.Katsotaan nyt ..miten käy..Huomenna olisi ISO esiintyminen neidillä Kirkolla..siellä ois pakko olla..alilämpöä oli illalla vielä mutta tänään on eka päivä jolloiin ei ottanut päiväunia saati valittanut päänsärkyä!! =)

Saimme myös tietää että arvauskeskuksen lääkäri on antanut ohjeet liian pienestä särkylääke annostuksesta Lyylille.Ihmettelin miksi Ibusal tai burana 200mg ei auta..No ei kai kun oikea annostus olisi ollut Ibusalia 400mg 1-3x päivässä, PamolF 500mg 1-3x/pv tai burana 300mg 1-3x/päivässä.Toivotaan nyt että jälkitauteja ei tulisi.Läksyjä on koulusta tullut hirvittävästi mutta neiti ei ole jaksanut/pystynyt kivuiltaan niitä tekemään...