Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä pshätyä miettimään mitä on jäänyt vuodesta 2007 käteen?? Mitä sinulle jäi?? Minulle ?Ystävillesi?? Oletko sinä/minä /ystäväsi ollut aina kuulolla kun ystäväsi /ystäväni on minua tarvinnut??

Mietitkö koskaan jos et kuule jostain ystävästäsi, oli hän sitten blogi ystävä tai muulla tavoin olet häneen tutustunut niin jos et kuule jotain ystävästäsi moneen kuukauteen saattaakin olla niin että häntä ei enää ole ?? Että hän olisi onnettomuudessa, sairauden murtamana kuollut??Nukkunut ikiuneen?? Vai oletatko kuten minä tein ..Ystäväni haluaa olla rauhassa..hän on nyt saanut minusta toistaiseki tarpeekseen ja haluaa olla rauhassa...!!

Laitoin eräälle ystävälleni ja hänen perheellen (juuri tälle samaiselle osta alussa kerroin) joulukortin ja pienen joulukirjeen jossa kyselin kuulumisia...Sain 28.12.07 (onneksi kirje tuli joulun jälkeen...Niin onneksi ajattelen nyt..kuinka itsekästä!!) kirjeen Kirjestäväni mieheltä! Siinä Hän kertoi puolisonsa XXX:n menehtyneen vaikeaan sairauteen 9.6.2007 ! Luin kirjeen 3x:n läpi ennen kuin ymmärsin mit siinä luki!! Ystävääni ei enää ole..Hänen on haudattu kesällä...;(. Muistelin yhteisiä keskustelujamme, kirjeitä, mielipiteiden vaihtoja jne...Tuntuu todella tyhjältä!!

Siksi päätinin että vuonna 2008 pidän ystävistäni huolta! Jos en kuule jostakin ystävästäni mitään, kysyn sitä syyä kortlla, kirjeellä, soitolla, testiviestillä tai menen vaikka käymään ja kysyn syytä hiljaiseloon!! En enää koskaan (tiedän että tämä on vasta alkua) halua/haluaisi saada tietää ystäväni muuttuneen enkeliksi ilman että en tiedä missä mennään !! Jos joku ei halua pitää yhteyttä HÄN voi sanoa sen minulle suoraan, soittaa, laita vaikka tekstari, kortti tai kirje mutta älä jätä minua tai ketään muutakaan läheistäsi (jollekin sinä olet koko maailma..maailmalle olet vain joku!) miettimään missä mennään !! Ja miksi yhteydenpito on loppunut??

Mitä muuta vuodesta 2007 jäi käteeni?? Mitä sinun käteesi jäi??

Minä sain joukon ihania ystäviä, tuttavia, kokemuksia, kipuja ja kolotuksia, vitutusta ja masennusta.Ihania lahjoja, ystäviä jotka jaksavat tukea silloin kun maailma potkii päähän ja lujaa!! Silloin kun vähiten odotat kuulevasi ystvästä silloinhän rientää luoksesi kuvannollisesti tai fyysisesti tulee ja "potkii" eteenpäin tai nostaa sinut ylös rypemisen kuopasta!!  Uusia ihmisiä on tullut elämääni mutta en myöskään ole unohtanut vanhoja. Kunhan arki alkaa kirjoitan kaikille kirjeen (jotka sitä haluavat) ja kerron heille henkilökohtaisesti miksi minä olen ollut hiljaa. El kun ei todellakaan mene aina niinkuin suunnittelee! Jos elämän voisi suunnitella ja puhtaaksi kirjoittaa valmiiksi se olisikin helppoa. Saisi vaan lisätä väriä antamaan jotai mukavia lisukkeita ei olisi lainkaan mitään pahaa /ikävää!

Vuodesta 2007 jäi käteen myös sairauksia, kiusaamista(Lyylin koulu kiusaus) MUTTA kaiken kaikkiaan myös tämä vuosi on ollut surun vuosi !! Entinen anoppini Isoen tyttöjen mummo nukkui pois ystävänpäivänä 14.2.2007 voitte uskoa että mikään ystävänpäivä ei tule olemaan minulle saatikka tyttärilleni enää koskaan se ihana sydämellinen&rakastettava päivä !! Tai ehkä sitten kun suru on surtu ja jää muistoihin vain  kauniit muistot!

Myös nuorimmainen lapseni menetti ystävänsä auto onnettomuuden seurauksena...kuten myös isommat tyttäret menettivät mummonsa lisäksi joukon ystäviä! Ja ihana Sulo kisu pääsi Kissojen taivaaseen! =(

Mutta myös saimme elämäämme ihania asioita kuten pikkuinen, höpsö Kirppu kisu joka saapui meille kesällä 2007!

a838.gif
Toivotan Kaikille Blogissa kävijöille Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2008, Onnea teille kaikille Vuoden jokaiselle päivälle !!