Täällä on joka kevät suurinpiirtein samoihin aikoihin evät Karnevaalit jossa on esiintyjiä ja tänä vuonna oli Lyylikin esiintymässä 2x..Lyylihän on Nukketeatteri ryhmässä koulun jälkeen jossa itse tehdään nuket ja puvu jne..Lyyli vaan oli kipeä silloin kun olivat päättäneet kuka mitäkin esittää ja niin lyylistä tuli "isopäisten " Naisten maskotti Kissa..kuinkas ollakkaan =D.Tässä kuva kuinka Lyyli keimailee musiikin tahdissa.Kasvoja ei oikein nä mutta musta kissa naamari on kasvoilla ja hännän hän on tehnyt itse. Vasemmlla näkyy hieman yksi "isopäinen" Rouva. Lyylin kädessäon ihana Lyylin tekemä paperi Ruusu.

620212.jpg

Tuolla tapahtumassa oli kirppari myyjiä, jättisaippuakuplien tekoa, arvontaa, mehua,kahvia ja pullaa,makkaraa, VPK-esitys jne.jne..... Kirpparilta Bongasin Lyylille ISON jätti pehmolelu käärmeen..pituutta boalla on liki1½metriä !! Ja uudet lenkkarit ja sellaiset kivat jazz housut ja noiden yhteishinta kuulkaas oli 10€ ja kengät ja housut oli UUDET!! =)

Ja olihan siell SPR, Allergia ja astma liiton porukkaa,Bootsi,Kirjastossa oli vie mennessäsi päivät ja mä otin 2kirjaa ihan kesä(mökillä) lukemiseksi. Oli katusuunnittelu osastoa kun tuota meidän ostaria aletaan kunnostamaan ja siitimään..Ihanaa tätä on odotettu!! Ja koululaiset esitti kansantanssia, hip hop esityksiä ja illan lopuksi oli tanssit!!