Eilen mua odotti työpäivän jälkeen ihana paketti täällä kun töistä kotiin saavuin =). Sayni laittoi siis lokakuun ekan paketin. Kyllä Syyskuun toista pakettia ei ole näykynyt-Sayni tätä kyseli...Kuoressa oli vaikka mitä iiihanaa... Laitan kuvan paketista viikonloppuna sillä viikolla en jaksa kyllä mitään ylimääräistä tehä vaikka haluaisinkin mutta ei vaan jaksa..Kiitos sayni ihastuttavasta paketista, kohta tämä "leikki" loppuu..sniif...sinulla on muuten tutun oloinen käsiala =).

Toivottavasti kuoressa oli kaikki mitä pitikin? Oli meinaan kuori hajonnut matkalla, siinä oli päällä postin tarra jossa luki kuori vahingoittunut päältä.

Kuoresta löytyi tälläisia ihanuuksia: Tummaa suklaata,jouluisia nauhoja, korttiaskartelu tarpeita paketillinen,Nalle puukuvioita,iiik ihana leimasin,kortti,2 ääriviivatarra-arkkia,enkelin siivet+ ios rasiallinen punaisia eyelettejä.

Edit.13.10.2008 Tässäpä kuva paketista, Ville kisu tykkäsi näin paljon paketista että änkesi väkisin nukkumaan noiden viereen =). Ei ole muuten SAY:ni vieläkään näkynyt syyskuun toista pakettia, ei taida tullakkaan..pahasti näyttää siltä! =(.Posti hävittänny sen..

1982958.jpg