Tilasin siis Hetasta ja sammakosta tälläiset, onneksi avasin suuni täällä blogissa =).Kiitos Hetalle, siis tilasin Pääkallo servettejä ja tietysti ATC-korttipohjia =).Ja sain myös tuollaista ihanaa paperia kaupan päälliseksi.

986523.jpg

8-9.10 Välisenä yönä klo: 12,00 eli siis 24,00 nämä valmistuivat. Kuvassa Kirppu Herra tutkii Lyylin lamppuja ..kovasti ne kiinnosti. Ilme oli kyllä Lyylillä sanoin kuvaamaton..kuvaa en tietenkään muistanut aamulla klo:07,00 ottaa kun lahjani kanssa menin neitiä herättämään!!

986518.jpg

Ja sitten tämä Laukku on ennen ollut hame, Lyyliltä kysyin haluaisiko laukun ja tässä se on mun eka käsityöni ompelukoneella sitten yläaste ajan..ja siitä on valovuosia kuulkaas..Lyyli ja lyylin kaveri Prinsessa tykkäsivät..laukusta puuttuu vielä nepparit..kovasti olen etsinyt sellaisia ommeltavia neppareita..Laukussa on sisällä kännykkätasku ja noi taskut edessä niitäkin voi halutessaan käyttää !!

986517.jpg

Ja vielä yksi tekemäni jutska..Kirjan merkki Minnulille, sai sen kera kirjan. Sain idean kun SAYni laittoi mulle helmiä niin laitoinpa sitten rautalankaan helmiä ja sillei =).

986519.jpg