Kovin on itkuinen ja surullinen oli ; (....vielä aamulla Ihana KissaHerra Sulo eli ,leikki ja voi hyvin!! Nyt Sulo on muistoissamme ja nukkui tänään pois...En jaksa selittää kenellekkään mitä on tapahtunut ! Tärkeimmät ja lähimmät ihmiset tietää miksi Sulon piti lähteä Kissojen taivaaseen...en ole selitys velvollinen kenellekkään..en jaksa..ja tuskin minulta sitä kukaan vaatiikaan.meillä kaikilla on nyt suru..Tyttärelläni hän joka Sulon omisti on suru kaikista suurin. Mutta en myöskään väheksy Nökön, "Lyylin" tai omaa suruani!

Sateenkaarisilta

Lemmikit, jotka ovat olleet täällä jollekulle erityisen läheisiä, menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle.

Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä.

Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta on yllin kyllin, ja kaikilla ystävillämme on lämmintä ja mukavaa.

Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistä päivistä ja ajoista.

Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. On vain yksi pieni asia: kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin rakasta, joka niiden täytyi jättää jälkeensä.

Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, mutta tulee päivä, jona yksi yhtäkkiä pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen.

Sen kirkkaat silmät ovat jännittyneen tarkkaavaiset; sen innokas ruumis värisee. Yhtäkkiä se alkaa juosta pois ryhmän luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon.

Se on havainnut sinut, ja kun sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin tapaatte, te pysyttelette yhdessä riemukkaina jälleennäkemisestä ettekä koskaan enää eroa.

Iloiset suudelmat satavat kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot vielä kerran lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka niin kauan olivat poissa elämästäsi, mutteivät koskaan poissa sydämestäsi.

 Sitten te ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä...

Lepää rauhassa SuloPoika olet meille niin Rakas!

<3:lla

Minnuli-mamski,Pikkuveli-Nökö,

"Mummo"-Tanjuska, Lyyli, Roope, "Pappa"

Sulo

syntyi : 29.06.2006

Nukkui pois: 23.03.2007

468504.jpg

Tässä kuvassa Sulo on mummolassa ja kaikki on vielä hyvin...