Tämmöinen Lähetys saapui eilen tiistaina.....ihania juttuja ..say kerrotko onko noi tagit happovapaita?? Ne kävis Lyylin  tulevaan skärppialbumiin mainiosti ??

933589.jpg

Edit:Okei say..kiitos kun kerroit!! Sainkin jo selville kuka tuo anonyymi on joka aika monessa blogissa käy kiusaamassa ihmisiä! =(. Joo voihan helmiä käyttää korttiaskarteluissakin tai vaikka decoissa..Tämä mikä vituttaa tänään ei liity keneenkään blogimaailmassa ..vaan ihan tänne kasvokkain tuntemiini ihmisiin!! Tai ihmiseen !! Minä poistun..palaan kun olen paremmalla tuulella!!

Kiitos kiitos edelleen SAY!! Ei sinun minulle olisi tarvinnut ostaa 3e:a maksavia korttipohjia (pakkauksessa 3korttipohjaa ja3 kirjekuorta) .Minulle kelpaa kortti askarteluun halvemmatkin pohjat. Ainostaan myyntiin tehdessä käytän laadukkaampia tuotteita .

Ja kaikille Anonyymeille ja Nimikirjaimin (ilman yhteystietoja olevat) kommentit poistan AINA!! Minun blogini ei ole mikään Roskan/Paskan Viljely paikka..tehkää sitä jossain muualla..."jos teillä ei ole mitään sanottavaa älkää tehkö sitä myöskään täällä!"

Ja olen ANTEEKSI pyynnön omalle SAYlleni velkaa..tuli meinaan tänään kaksi kirjettä toisessa lahja ja ihana kortti(marleena ansio-joita kerään ja tuollaista minulla ei vielä ollutkaan) ja toisessa vaikka mitä Iiiiiiiihanuuksia...mutta siis jos emo ja say-parini käytte sivuillani PYYDÄN Nöyrimmästi anteeksi eilistä /eilisiä kirjoituksiani!! Kyllä se niin on että tänne ei pitäisi tulla silloin kun on pahalla tuulella.

Nyt Olen lähettänyt Saylleni sähköpostia ja pyytänyt häneltä HENKILÖKOHTAISESTI Anteeksi ja teen sen vielä kerran julkisesti myös tässä!! Toivoisin että jaksaisit mailata minulle asiasta jotain ..esm onko mailini tullut perille??

a589.gif

 
 
Eilen en ollut kotona postin saapumisen aikaan..meni sitten 2 tuntia Lyylin koululla, huh huh paljon tuli taas asiaa!! Ja illalla käväsin uudelleen koululla ja vielä talotoimikunnan kokouksessa..  
 
Postikasa odotti minua pöydällä eilen kun kotia koululta saavuin! (menee hermo tän risan näppisen kanssa..=( )..ja enhän niitä ehtinyt avata kun vasta illalla Lyylin nukkumaanmenon jälkeen...Voih SAYni tämä on nyt vain sinulle ..minua ihan aikuisten oikeesti nyt Hävettää..ihan helvetisti...sain meinaan omalta sayltäni 2 kuorellista ihanuuksia ja kirjeen.Se mitä kirjeessä lukee ei kuulu muille..sori vaan =).Mutta edelleen pyydän anteeksi hvin nöyrästi kun menin mielesi pahoittamaan..Lupaan ja vannon pitää naamani kiinni vaikeina päivinä ja en kirjoita tänne JOS on huono päivä..ainakaan niin että syyttäisin sinua,/muita ystäviäni asiasta.
 
Se mikä minut tiistaina ja keskiviikkona sai huonolle tuulelle niin se liittyy naapurini (75v mummeliin ja erääseen toiseen naiseen) . Toinen naapurini on luvannut pitää tuosta herttaisesta mummelista huolta kun naisella aikaa on..ja asuu yksin!! Nyt hän yrittää työntää vastuuta minulle ...Tuo nainen kun ei ymmärrä sitä että minun elämässä on kyllä tarpeeksi huolta muutenkin !! Pitkä juttu enkä jaksa ajatella nyt koko asiaa sillä verisuonet pullistuu pian päästäni ulos...
 
SiiS SAY:ni paketteihin jotka saapuivat eilen ..tostaina..San ihania juttuja ja noi kaikki on ihania ..kunhan saan kuvat tänne niin sitten näette että en turhaa ylistä paketteja..Synttärikortti on ihana..ja kaikki muukin...KIITOS SAY<3.
 
Tässä ihanuudet jotka tulivat viime viikolla.Ihania 3D arkkeja tuollaisia en ole missään nähnyt =).Ja ni tarrat iik taisitpa tietää että olen hulluna juuri noihin tarroihin!! KIITOS =).
951589.jpg
Ja tälläinen Synttärilahja tuli Sayltani ..katsokaa ja kuolatkaa..=).Tuollaista mustaa 3D kynää mun on jo pitkään ptänyt ostaa..aina vaan on jäänyt!! Nyt mulla se on!!Jeeeeeeee ..ja jälleen kiitos!! Ja nuo "timantit",tarrat ja ihana kortti!!
 
951594.jpg